Dörrsnabben i Stockholm AB - Tyresö

Dörrsnabben i Stockholm AB - Tyresö

https://www.dorrsnabben.se/

Dörrsnabben i Stockholm AB i Tyresö är ett fullservice företaget och har sedan år 1999 tillverkat och levererat dörrar, fönster, fasader och glastak. Företaget har haft stor framgång, i dag är företaget en av branschledarna inom metall- och glasentreprenad. Dörrsnabben i Stockholm AB tänker annorlunda och arbetar ständigt för att hitta smarta och funktionella lösningar. Dörrsnabben i Stockholm AB erbjuder helhetslösningar för glas- och metallentreprenader.

På senare tid har Dörrsnabben i Stockholm AB fått ännu fler förtroendeuppdrag, där Dörrsnabben i Stockholm AB bjuds in tidigare i processen och kan dela med sig av sin spetskompetens inom branschen. I ett tidigt skede träffar Dörrsnabben i Stockholm AB arkitekter för ingående diskussioner och arbetar sedan sida vid sida med uppdragsgivare i både styrelserum och byggplatser. På så sätt kan Dörrsnabben i Stockholm AB optimera material, produktval och beslagskombinationer, tidigt upptäcka eventuella felprojekteringar och vara med att förbättra slutresultatet. Sådana samarbeten sparar både tid och pengar.

Från anläggningen i Tyresö erbjuder Dörrsnabben i Stockholm AB närproducerat, svenskt hantverk av högsta kvalitet och företaget har nära samarbete med både Schüco och Jensen. Anläggningen har genomgått en modernisering där Dörrsnabben i Stockholm AB har förfinat dörrflödet och investerat för väsentligt ökad kapacitet. Dörrsnabben i Stockholm AB är nu stolta över att kunna korta både ledtider och leveranstider.

Produkter

Skydd och säkerhet

Skydd och säkerhet

I samarbete med Schüco erbjuder Dörrsnabben i Stockholm AB ett brett sortiment a...

Läs mer
Montage och underhåll

Montage och underhåll

Dörrsnabben i Stockholm AB har montörer med många års erfarenhet av alla typer a...

Läs mer
Glastak

Glastak

Överglasade gårdar, gator och torg bjuder på ett behagligt klimat året om – och ...

Läs mer
Fasader

Fasader

En glasfasad speglar omgivningen och ger byggnaden en exklusiv look. Under föret...

Läs mer
Fönster

Fönster

Ett fönster ramar in din utsikt. Men det är inte allt. Rätt fönster kan också re...

Läs mer
Dörrar

Dörrar

Dörrsnabben i Stockholm AB anpassar dörren dina önskemål och kan utrusta dörren ...

Läs mer