Svenska Kakel Gruppen - Ödåkra TRYGGA LeverantörerDin leverantör

Svenska Kakel Gruppen - Ödåkra

Svenska Kakel Gruppen är en leverantör med försäljning av byggkeramik med komplett sortiment av kakel och klinker, mosaik, sjösten, tätskikt för badrum, med kontor i Helsingborg, Halmstad, Malmö och Göteborg samt återförsäljare i övriga landet.

Företaget har även kompletta systemlösningar för all form av plattsättning, verktyg, golvvärme, spackelmassor, badrumsinredning, massagekar, duschar, bastu m.m.

År 1991 öppnade vi en butik i Getinge strax norr om Halmstad. Fem år senare, 1996, flyttade vi verksamheten in i centrala Halmstad. Utvecklingen har varit mycket stark genom åren och idag är vi en av de största leverantörerna av byggkeramik i regionen. Sortimentet omfattar allt inom byggkeramik, såsom kakel, klinker, mosaik, sjösten (tumlad marmor), samt fäst- och fogmaterial, tätskikt, verktyg, värmegolv, badrumsmöbler, duschar, massagekar, pooler, m.m.

I vår utställning, i ett plan, hittar du en mångfald av inspirerande miljöer, där du kan botanisera i lugn och ro, alternativt få vägledning av någon av våra duktiga och erfarna säljare. Har du speciella önskemål och inte hittar vad du söker i vår utställning, brukar vi även lösa detta.

arrow down dark green

Kontaktuppgifter

Svenska Kakel Gruppen - Ödåkra
Lindaregatan 1
Ödåkra Sverige
Lindaregatan 1
Lindaregatan 1

Arbetsområden