S-Hantverkare AB > Lammin EI30 brandytterdörrar

Lammin EI30 brandytterdörrar

En branddörr skyddar din hemmiljö från bränndskador. Även om byggnadsbestämmelserna inte tvingar inköp av branddörrar är det ett lönsamt alternativ för brandsäkerhet.

Branddörrar kan förebygga alvarliga skador
Lammin -Brand ytterdörrar effektiva värmeisolerande brandytterdörrkonstruktion är avsedd som ytterdörr till ett bostadsutrymme eller uppvärmt lagerutrymme, av vilket det krävs EI30 klassens brandisolering. Dörrarna tillverkas enligt vidstående sortiment, som dörrar med glasöppning eller som solida dörrar. Dörrarna är belagda med HDF-skiva och mönstring av insidan enligt kollektionen på dörrens yttre yta – inre ytan är slät. Den varma och starka värmedörrkonstruktionen består av ömsesidiga faner och aluminiumplåt, med en brandsäker treskiktskonstruktion som har en bra värmeisoleringsförmåga. Dörrarna tillverkas i special mått med 10 mm:s delning.

Läs mer om Lammin EI30 brandytterdörrar på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis