Morgana AB > Aluframe

Aluframe

Morgana AB erbjuder Aluframe väggparti som tar glaskänslan ett steg längre. Genom kombination av det ljuddämpande glassystemet med fristående dörrkarm blir intrycket av att dörren svävar fritt i miljön ännu starkare.

Morgana AB arbetar med montering av glasskivorna som sker med diskreta aluminiumlister upptill och nertill vilket ger en mycket stabil lösning. Dörren monteras i en karm av aluminium, med ett glasat, delvis glasat alternativt tätt dörrblad som tillverkas i önskat träslag eller målas i valfri NCS-kulör.

Kontakta Morgana AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Aluframe på företagets hemsida

Morgana AB
Hemsida: https://www.morgana.se/

Morgana AB

Morgana AB i småländska Forserum utvecklar flexibla lösningar för kontor, offentliga miljöer och bostadsutveckling. Morgana AB erbjuder skräddarsydda lösningar för glaspartier, dörrar och väggar där företagets ambition är att erbjuda nya möjligheter att inreda. Företaget erbjuder även montage och projektledning. Morgana AB har ett produktkoncept som är grunden till en unik lösning som bär kundens signatur.

Morgana AB placerar inte sina kunder i olika fack med ett bestämt sortiment. Istället arbetar Morgana AB tillsammans med dig som kund för att göra din idé till en verklighet. Med rätt tillämpning av tillverkning och teknik kan Morgana AB stödja din kreativitet. Alla Morgana AB:s väggsystem kan anpassas på vilket sätt som helst för varje enskilt projekt.

Morgana AB har sin tillverkning på det småländska höglandet i Forserum. I Forserum finns en produktionsanläggning med kunniga medarbetare och en modern samt effektiv maskinpark. Därtill finns lager och administration i Morgana AB:s lokaler i Forserum. Morgana AB ingår i Lammhults Design Group AB.